Harm Jan Prins Stemexpressie

Adem!

Adem!

In deze cursus onderzoeken we de wederzijdse relatie van onze adem met onze fysieke, mentale en emotionele toestand. Door aandacht naar onze adem te brengen leren we onszelf beter kennen, maken we contact met onszelf. Alle patronen die we ons in ons leven hebben aangeleerd, onze verwachtingen, onze oordelen, onze gewoontes, onze overtuigingen, hebben ook hun weerslag op hoe we ademen. Maar als we bewust ons adempatroon veranderen, verandert dat ook hoe we ons op dat moment voelen.

Dit gaan we ontdekken.

Je leert ademoefeningen om meer verbinding te maken met jezelf, om meer ontspanning te ervaren, jezelf te reguleren of juist te activeren. Je onderzoekt je eigen adempatroon om meer inzicht te krijgen in wie je bent. De cursus bestaat uit drie avonden.
Op de cursusavonden wisselen we oefeningen af met ervaringsgerichte theorie om beter te begrijpen wat er gebeurt bij bepaalde technieken.

De drie avonden hebben achtereenvolgend als thema’s:

1. observatie en meditatie
2. regulatie
3. activatie en transformatie

Aansluitend aan de cursus kan met korting een individuele sessie geboekt worden waarin we werken we met de bewust verbonden ademhaling, een techniek die je in contact kan brengen met diepere lagen van jezelf.

Meer informatie en opgave: https://harmjanprins.nl/adem/

Datum

08-05-2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00
Categorie

Docent

Harm Jan Prins
Harm Jan Prins
Website
https://harmjanprins.nl/overmij