Activeren van de Pijnappelklier

Ontvang transparantie en bewustwording van alle aspecten van uw ‘zijn’.
Activatie van de pijnappelklier ondersteunt, balanceert en ontwikkelt de energie die levensveranderend kan zijn. Wanneer de pijnappelklier eenmaal is geactiveerd, zal dat ons leven in veel gebieden beïnvloeden. Het zal helpen om je leven beter af te stemmen met je levensdoel en missie, het zal je mentale en emotionele transformatie ondersteunen en je bewustwording vergroten.
Wat de pijnappelklier zo uniek maakt, zijn de microscopisch kleine bolletjes (“hersenzandkorrels”) in het zachte weefsel van de cellen. Deze ‘korrels’, veroorzaken een blauwig licht in de pijnappelklier en activeren ons telepathisch vermogen. De kristallen zijn als het ware een nieuwe antenne. Wanneer deze kristallen geactiveerd zijn kunnen mensen onderling meer telepathisch communiceren en ook het contact met je ‘hoger zelf’ wordt erdoor verbeterd.
Activatie van de pijnappelklier maakt je tevens bewust van je eigen multidimensionaliteit. In oudere tijden heeft de pijnappelklier gefunctioneerd als fysiek oog. Nu wordt het in verband gebracht met het derde oog. Descartes noemde het “de Zetel van de Ziel”. Wanneer de pijnappelklier geactiveerd wordt en je leert er bewust mee om te gaan, is het effect merkbaar in je energie-balans, DNA, je persoonlijke groei, zelfvertrouwen en het geeft je een diepere verbinding met je hogere zelf dan ooit te voren.
—————————————————————————
Lightwave heeft de afgelopen jaren talrijke activaties van de pijnappelklier mogen verzorgen. Het is in deze transformerende periode nodig dat meer mensen bewust worden van een goed werkende pijnappelklier. Eénmalig zal deze tweedaagse cursus worden aangeboden om de pijnappelklieractivatie in je eigen praktijk aan te kunnen bieden.
Dag 1: Theorie van het nut en de werking van de pijnappelklieractivatie. (Thea)
Dag 2: Praktijk hoe de pijnappelklier te activeren bij een client.
Je eigen pijnappelklier zal die dag ook worden geactiveerd. (Dominicus)
De kosten voor deze tweedaagse cursus is €385
Dit is inclusief lunch en een uitgebreid lespakket.
Aanmelden kan via info@lightwave.nl

Datum

20-05-2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00
Dominicus Hettinga

Docent

Dominicus Hettinga