Home Events (Archive) - Edanz Agenda Contact Beyond Contact 4-luik ‘Grounding’

Contact Beyond Contact 4-luik ‘Grounding’

Ga op een reis van beweging, verbinding en zelfontdekking!

GROUNDING
In dit 4- luik ‘Grounding’ gaan we onze verbinding met de vloer ontdekken. Een serie waarin we meer gaan focussen op onze eigen ‘grounding’, vloerwerk, lifts en waarin we onze kracht meenemen in de dans en verbinding met elkaar. Thema’s zoals vertrouwen, loslaten, uitnodigen en je eigen center voelen, komen voorbij. In dit 4-luik ga je in 2,5 uur en een vaste groep de verdieping opzoeken in jezelf, de CBC practice en elkaar. CBC heeft veel raakvlakken met het dagelijks leven en therapeutische aspecten. We nemen in deze reeks meer tijd om te reflecteren, voelen en dansen. We zullen meer verdiepende tools gaan ontdekken in vergelijking tot de Introductie lessen. In dit thema gaan we de grounding in onszelf en de ander onderzoeken. Door de dans en CBC ga je ervaren wat dat voor jou is! Dat allemaal in een speelse en fijne bedding.

CONTACT BEYOND CONTACT
Contact Beyond Contact is een dance- & healing practice waarbij we de verbinding met onszelf en de ander (her)ontdekken. Het opent ons hart en vanuit hier gaan we door middel van dans en beweging op ontdekkingsreis naar duidelijke intenties, leiden & volgen, innerlijke grenzen, ja en nee voelen, voor echte verbinding met jezelf en de ander!

Wil jij je ook vrijer voelen in de dans met jezelf en de ander tijdens Ecstatic Dance? Wil je de dans met jezelf en de ander verdiepen? Dan is Contact Beyond Contact iets voor jou! CBC heeft elementen vanuit Authentic Movement (AM), Contact Improvisatie (CI), Passing Through (PT), yoga, chi gong en meditatie.

Deze workshop is voor iedereen die van dansen houdt, wil verdiepen in de dans met zichzelf en de ander. Voor deze sessie is geen achtergrondkennis of dans ervaring nodig.

CBC FACILITATOR
De workshop wordt gegeven door Eline Vrancken, CBC facilitator level 4. Dansen is haar passie en een manier om haar innerlijke leefwereld expressie te geven. Ze creëert een fijne en veilige bedding om te ontdekken, dansen, leren en spelen.

PRAKTISCH
Locatie: Edanz, Groningen.
Data: 16, 23, 30 mei en 6 juni van 19:00-21:30.

Ticketlink: https://hipsy.nl/event/55002-contact-beyond-contact-4-luik-grounding-groningen

Vragen? Stuur een berichtje!

Tot dans 💓🧚🏼‍♀️

Bij annulering mag je zelf het kaartje doorverkopen aan iemand anders. Teruggave of gebruik voor een andere keer is niet mogelijk.

Datum

13-06-2024

Tijd

19:00 - 21:30

Docent

Eline Vrancken