Herstelacademie | Thuiskomen in jezelf

Verlang je ernaar om je echt thuis te voelen in jezelf? De staat van je zenuwstelsel speelt hier een grote rol in. Een gezond zenuwgestel geeft de veerkracht die nodig is om bij jezelf te blijven temidden van alles wat zich aandient in je leven.

Ontwrichtende ervaringen laten hun sporen na in je lichaam en zenuwgestel. Bij een overbelast zenuwgestel is het moeilijker om ervaringen te verwerken, wat een basisgevoel van veiligheid bemoeilijkt.

De training ‘Thuiskomen in jezelf’ is gericht op een reset van je zenuwstelsel, waardoor je kunt beginnen met je thuis te voelen in jezelf. Daarvoor werken we met EFT (Emotional Freedom Techniques) en het Polyvagaal model van Stephen Porges.

Zo’n reset gaat in kleine stappen, waarvan het effect vaak direct te voelen is.

In dit trainingsblok oefenen we veel in tweetallen met de basistechniek. Er is per tweetal een assistent aanwezig om je door het proces te begeleiden. Je raakt vertrouwd met de techniek zodat je die thuis op jezelf kunt toepassen.

Voor wie?

Deze training kan fijn zijn voor jou als je bepaalde terugkerende patronen in jezelf herkent die lastig te doorbreken zijn. Je krijgt tools waarmee je direct aan de slag kunt om heel gericht je eigen specifieke patronen op te sporen en los te laten.

Praktische informatie
6 x donderdag 13.30 – 16.00 uur
Start: do 13 april

1. do 13 april
2. do 27 april
– 4 mei meivakantie –
3. do 11 mei
– do 18 (hemelvaartsdag) –
4. do 25 mei
5. do 1 juni
6. do 8 juni

Trainer: Sarah Lewis en meerdere assistenten

MEEDOEN?

Deze training zit VOL. Je kunt je niet meer aanmelden.
Wel kun je je op de reservelijst laten plaatsen: het gebeurt regelmatig dat op het laatste moment toch nog een plek vrij komt.
Mail dan naar edanzherstelacademie@gmail.com
Deze training komt later dit jaar ook weer terug. Houd hiervoor de website in de gaten.

Heb je nog geen kennismakingsgesprek gehad bij Sedna Herstelacademie dan kun je daarvoor HIER een afspraak maken.

Datum

08-06-2023

Tijd

13:30 - 16:00

Meer info

Geef je hier op
Sarah Lewis

Docent

Sarah Lewis
Email
hartsgewijs@gmail.com
Geef je hier op