Introductieweek Herstelacademie | Ontdek jouw intuïtieve creatieve plezier

Creativiteit kan een enorme voedingsbron zijn tijdens herstel. Wil jij ook creatiever zijn, maar doe je het niet? Omdat je denkt dat je het niet kan, of je werk niet mooi genoeg is. Zeg dan nu JA tegen je verlangen en ga jouw creativiteit anders ervaren!

Ook jij bent creatief
Ik weet: alles wat je nodig hebt zit al in jou!

Ga je aandacht op het creatieve proces richten in plaats van het product. Ervaar wat er in jou gebeurt, als je intuïtief creatief aan de slag gaat. Waar word je blij van? Daar zit jouw inspiratie. Natuurlijk ontmoet je ook je problemen of weerstand. Daarmee gaan we aan de slag. Kloppen je gedachten hierover of heb je te maken met beperkende overtuigingen? Ik noem ze je draken en leer je via drakenfluisteren, overtuigingen te transformeren. Daardoor voel jij je creatief vrijer en ontdek je: ik mag ALLES maken. Puur zoals het intuïtief in je opkomt. Mijn werk mag er Zijn.

Creativiteit werkt helend
Dit transformeren werkt door in je hele leven. Wie van zichzelf buiten de lijntjes mag gaan kleuren, zal zich ook op andere gebieden minder aanpassen. Al creërend leer je jezelf meer te accepteren en je intuïtie te vertrouwen. Je ervaart: ik mag er op mijn manier zijn. Zo werkt creativiteit helend, zonder dat je aan een thema hoeft te werken.

Mindfulness en nog meer
De cursus is een creatieve mindfulness-cursus, omdat het je leert waar te nemen hoe de basiselementen van creativiteit (kleur, lijn, vorm) op jou inwerken. Wat je voelt en denkt. Maar het is ook een inspiratiecursus én een creatieve doe-cursus, die je inzicht geeft op jouw manier van doen. Waar volg je je (creatieve) verlangen en waar houd je jezelf tegen? Durf je te doen? Met eenvoudige tekenoefeningen om het waarnemen te oefenen én creatieve inspiratieopdrachten om je eigen werk te maken. Er wordt voornamelijk gewerkt met kleurpotloden en een collageopdracht. Andere materialen kan je meenemen als je dat fijn vindt.

WANNEER:

Introductieworkshop: dinsdag 31 januari van 13.30 – 14.30 uur.

Opgave
Let op: in verband met beperkt plek is het belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Dat kan HIER of via de knop hiernaast (op mobiel naar beneden scrollen)

Datum

31-01-2023

Tijd

13:30 - 14:30
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.

Geef je hier op