Home Events (Archive) - Edanz Agenda TRANSFORMERENDE YOGAREIS

TRANSFORMERENDE YOGAREIS

Yin Yoga & Yoga Nidra met microdosering & cacao

Hoe fijn zou het zijn om een moment uit je hoofd te stappen? Werkelijk rust en stilte te ervaren in je hoofd en in een diepe ontspanning te zakken? Werkelijk ontspannen kan best moeilijk zijn. Ons hoofd maakt vaak overuren en is lastig stil te krijgen. Hierdoor kun je overprikkeld raken met stress of zelfs burnout-klachten als gevolg.

Tijdens de Micro Morning wordt je begeleid om in een diepere laag van ontspanning te zakken. In combinatie met ceremoniele cacao en microdosering truffel verbind je lichaam en geest. Het helpt je om meer verbinding te voelen met jezelf en de mensen om je heen. Het stelt je beter in staat om in het huidige moment te leven en brengt jou meer in contact met je intenties en levensmissie.

Ervaar Yin Yoga en Yoga Nidra op een dieper niveau met cacao en microdosering truffel. Een krachtige combinatie met een verdiepende ervaring die we graag met je delen.

meer info & tickets –> https://www.yinlife.nl/transformerende-yogareis

Datum

13-10-2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:00

Docent

Natascha Leber
Natascha Leber
Telefoon
0644402389
Email
info@yinlife.nl
Website
https://www.yinlife.nl/

Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben binnen de Geestelijke gezondheidszorg, richtte Natascha haar eigen bedrijf Yin Life op. Binnen Yin Life ligt niet alleen de focus op het geestelijk vlak, maar wordt een meer holistische aanpak geboden. Natascha is docent in ademwerk, yoga, lichaamswerk én energiewerk. Wil je meer weten over Natascha of ben je benieuwd naar haar aanbod? Bezoek dan haar website www.yinlife.nl