Home Events (Archive) - Edanz Agenda Kennismaking Sacred Quantum Healing Hypnose

Kennismaking Sacred Quantum Healing Hypnose

Door het reizen in jouZelf (jouw bewustzijn) toegang krijgen tot jouw kosmisch potentieel en informatie. Jouw essentie ervaren en je ontdoen van vastgezette en opgeslagen ballast in je systeem zodat Jij vrij kan stromen in jouZelf.

Marta en Stefanie geven een stevige bedding zodat jij in alle ontspanning in jeZelf kan reizen, je antwoorden vindt, heling plaatsvindt in vastgezette energie door aanwezig te zijn in wat er ervaren mag worden.

Een brug kan nodig zijn die jou naar je eigen informatie leidt. Deze brug maakt het mogelijk dat je bij je essentie komt. Daar helpt een ontspannen, veilige en open ruimte bij. In de ontspanning van je eigen Zijn kunnen werelden in jou openen. Het biedt ruimte om te doorzien wat (welke illusie) nog tussen jou en jeZelf staat.

Wij mensen, in essentie multidimensionale wezens, kunnen verschillende bewustzijnslagen en werelden openen in onszelf. Deze zijn verbonden aan de mens die jij hier bent. Het is jouw bewustzijn die toegang heeft tot deze lagen verbonden aan het quantumveld. Daar waar de informatie ‘klaar’ ligt om doorgang te krijgen.

Door middel van hypnose kun jij jezelf in alle delen en lagen opschonen en je nog meer heel voelen vanuit wie je bent.

18 oktober 2024
Duur: 1.5 uur
Tijd: 19:30 – 21:00
Investering: €30
Locatie : Groningen
Verzorgd door Marta & Stefanie van Cosmic Heart Sisters

Klik hierop om je aan te melden.

Datum

18-10-2024

Tijd

19:30 - 21:00

Docent

Cosmic Heart Sisters
Cosmic Heart Sisters

Onze gezamenlijke kracht en vaardigheden komen samen vanuit Kosmisch oogpunt in wie wij hier zijn, Marta & Stefanie. Beide zijn we bewust dat er iets anders nodig is op aarde. Uit de bezigheidstherapie en afleidingen en vol aanwezig zijn in jeZelf. Het gaat niet om trauma's uit te diepen maar om werkelijk te kijken en te voelen van waar we eigenlijk van weg willen kijken. We leven dit zelf dagelijks en hebben diepgaande gesprekken met elkaar. Door onze ervaringen en levenswijsheid delen we frequenties die in jou jouw wijsheid en informatie activeert. We inspireren, laten voelen en beleven en maken je bewust van een andere manier van kijken. We zijn een haarfijn op elkaar ingespeeld team, we vullen elkaar aan en bewegen mee wat er in het moment zich aan dient. We hebben geen vast programma. We inspireren, delen voorbeelden uit eigen ervaringen, activeren en bekrachtigen het bronveld in een ieder. Het belangrijkste ben jij, dat jij bij je eigen informatie komt. Die informatie op aarde brengen, leven wat er in jou leeft, no matter what, heeft de mensheid en aarde nodig. Dit is dienstbaarheid in opperste staat, naar jeZelf en al het leven hier op aarde en in de kosmos. Are you ready to serve yourself, humanity and LIFE?!

Mede-organisator