Tantric Moments Dance

Laten we het leven vieren met een tantrisch dansfeest waar je heerlijk met jezelf en elkaar kunt dansen, spelen, ontmoeten, afstemmen, vertrouwen, leren en genieten.

Ontdekken en ervaren hoe jij je beweegt in jouw wereld. Hoe trouw je bent aan je eigen grenzen en verlangens en hoe je de verbinding met de ander aangaat. Durf je je te tonen zoals je je werkelijk voelt? Vrolijk of verveeld, wellustig of verlegen, onderdanig of dominant?

Al dansend het mannelijke en het vrouwelijke onderzoeken, het leiden en volgen, bewegen en bewogen worden, overgave en controle, intimiteit……
Dansen brengt je ook altijd in het moment. Als je al je verwachtingen en aannames loslaat, kun je je steeds weer laten verrassen door wat er ontstaat.
Tantrisch dansen kenmerkt zich onder andere doordat je een deel van de tijd een blinddoek draagt. Tijdens de workshop wordt dit per oefening aangegeven. In het vrij dansen kun je zelf kiezen of je al dan niet een blinddoek wilt dragen.

(Dans)ervaring is niet nodig, weet je welkom ♥
Tot dans,
Margriet, Debbie en Donate
      

PRAKTISCH
Inloop vanaf 19.30 uur, om 20.00 uur beginnen we met de workshop (deur dicht), daarna tot 23.00 uur vrij dansen.
De hele avond staat er thee en water klaar en kun je genieten van zoete en frisse lekkere hapjes.
Graag zelf zorgen voor een fris lijf (liefst geen/weinig parfum/luchtjes gebruiken) en schone, gemakkelijke kleding, eventueel een extra shirt meenemen.
Gedurende de avond blijven we gekleed.
Om de 4 weken op vrijdagavond 20:00-23:00 – Inloop v.a. 19:30
(elke andere vrijdag is er  Tantric Moments, met een iets andere sfeer en format)
TICKETS
Aan de deur, aanmelden niet nodig.
Bijdrage: € 15,00 per persoon (cash only), € 12,00 met kaart (€ 60 voor nieuwe kaart, cash only)

Datum

08-11-2024

Tijd

20:00 - 23:00

Meer info

Meer Lezen

Locatie

EdanZ

Docent

Tantric Moments
Telefoon
0502340111
Email
info@tantricmoments.nl
Website
www.tantricmoments.nl

Wij zijn een divers team van facilitatoren. We komen regelmatig samen, en geven elkaar feedback, samen groeien we in deze setting, en zorgen voor een goede kwaliteit van onze workshops.

Meer Lezen